Introductie

Welkom bij de Sporthond in Conditie Campus

Welkom bij de cursus "Nest in Conditie" waarbij ik in zal gaan op de eerste belangrijke weken in het leven van de pup nog bij de fokker.

Deze cursus is dan ook specifiek voor fokkers of toekomstig fokkers.

Hoe is de cursus "Nest in Conditie" tot stand gekomen?

Er is inmiddels veel bekend en veel kennis over het belang van een goede basis van de pups bij de fokker.

Zaken als "ENS", wanneer wat te introduceren in het nest en veel meer.

Iedere fokker wil graag zijn pups zo goed mogelijk voorbereiden op de toekomst. Helaas is er nog weinig informatie beschikbaar in het Nederlands, de meeste opleidingen komen uit de USA en zijn daardoor dan ook enkel in het Engels beschikbaar.

Vanuit zowel mijn fokkers achtergrond, als fitness trainer voor honden, als pup eigenaar, vanuit mij als mens is daardoor het idee gekomen om een Nederlandse cursus op te zetten om zo fokkers handvatten te geven om hun pups een nog betere start te geven.

Hier komt ook nog een vervolg, of eigenlijk een proloog, op, namelijk de "Fokteef in Conditie", want eerlijk is eerlijk, een goed nest start bij een goede teef die mentaal en fysiek goed in haar vel zit. En ik hoop dan ook dat de fokkers door deze cursus getrieerd worden ook op een andere manier nog meer tijd en aandacht aan hun teef te besteden in de aanloop naar het nest.

Maar nu eerst de pups, omdat dat vaak aansprekender is voor iedereen om mee te starten en omdat het gewoon leuk is.

En voor de deelnemers aan deze cursus is er 50% korting op het gebruik van de Puppy Playground bij Sporthond in Conditie.

Hier kan je dan kiezen voor:

  • Puppy Playground Algemeen - maximaal 1 uur vrij spel in de Puppy Playground met toezicht op het veilig houden van de situatie.
  • Puppy Playground Individueel - begeleiding per pup over de diverse toestellen samen met de nieuwe eigenaren van die betreffende pup. Inclusief clicker, basis uitleg mbt fitness (hand-out voor pupkoper).

Gebruik voor deze korting bij het boeken via de website www.sporthondinconditie.com de code

NESTINCONDITIE

Voer de boeking in op de gegevens van de teef als je voor het hele nest boekt en per pup als je de individuele playground wil boeken.


Puppy Playground Algemeen

Samen met je puppy kopers en de pups maximaal 1 uur toegang tot een vooraf opgezette Puppy Playground met een diversiteit aan veilige toestellen en materialen. 

Onder toezicht van een instructeur om de situatie veilig te houden. 

Koffie en thee voor de puppy kopers wordt voorzien. 

Enkel te boeken voor fokkers voor het gehele nest.

Ideale leeftijd is tussen de 6-7 weken. 


Puppy Playground Individueel

Samen met je puppy kopers en de pups individueel toegang tot een vooraf opgezette Puppy Playground met een diversiteit aan veilige toestellen en materialen. 

Onder begeleiding van een instructeur om de situatie veilig te houden. 

Fokker ontvangt na afloop van de Puppy Playground Individueel per pup een verslag gericht op het fysieke en mentale leeraspect van de pup als het gaat om lichaamsbewustzijn. 

Daarnaast ontvangt de fokker voor iedere pup een clicker en een boekje "Pup in Conditie - van 8 weken tot 18 maanden" 

Koffie en thee voor de puppy kopers wordt voorzien. 

Enkel te boeken voor fokkers voor het gehele nest.

Ideale leeftijd is tussen de 6-7 weken. 




Complete and Continue  
Discussion

0 comments